Η Ιατρός Πλατή Πελαγία

Λίγα λόγια για την Ιατρό.

Ας βοηθήσουμε τα παιδιά μας να θεωρούν την επίσκεψη στην Ιατρό ως κάτι το διασκεδαστικό.

Η Πλατή Πελαγία αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ηρακλείου το 2014. Από το 2014 έως το 2015 εργάστηκε στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και το 2022 στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου ως αγροτική ιατρός. Από το 2015 έως το 2017 εργάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και από το 2018 έως το 2022 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ως ειδικευόμενη ιατρός στη Παιδιατρική όπου είχε την ευκαιρία να εμπλουτίσει την εμπειρία και τις γνώσεις της.
Στα πλαίσια της εκπαίδευσής της από το 2008 έως και σήμερα συμμετείχε σε διεθνώς αναγνωρισμένα συνέδρια της Παιδιατρικής όπου και την βοήθησαν να ενημερωθεί και να εκπαιδευτεί βάσει των νέων οδηγιών .
Το 2008 και το 2019 παρακολούθησε τα διεθνώς αναγνωρισμένα σεμινάρια Basic Life Support & Pediatric Life Support (πρώτες βοήθειες σε ενήλικες και μικρά παιδιά).
Το 2013 και το 2014 απέκτησε πτυχία “NLP Practitioner & NLP Business Practitioner” ( Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός ) τα οποία είναι χρήσιμα στην αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με τα μικρά παιδιά.
Παρακολουθεί την παγκόσμια αρθρογραφία και έχει συμμετάσχει σε άρθρα που έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια.

 

Το να πηγαίνεις στο γιατρό μπορεί να έχει πλακα!

Ας ``σπάσουμε`` μερικούς μύθους και ας βοηθήσουμε τα παιδιά να νοιώσουν άνετα με τους γιατρούς.