Υπηρεσίες

Ποιά είναι η δουλειά του παιδιάτρου.

Προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ιατρό

Ο ακρογωνιαίος λίθος της παιδικής φροντίδας.

Το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό του μωρού σας θα γίνει 3-5 ημέρες μετά τη γέννηση. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, ο παιδίατρος μπορεί να θέλει να δει το μικρό σας νωρίτερα και περισσότερες από μία φορές τις πρώτες ημέρες.

Η πρώτη επίσκεψη του μωρού σας στον παιδίατρο είναι μία ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το νεογέννητό σας, να κάνετε ερωτήσεις και να συζητήσετε όποιες ανησυχίες έχετε.

Κατά την διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο γιατρός θα κάνει μια φυσική εξέταση της γενικής υγείας του μωρού, θα ελέγξει τα αντανακλαστικά του νεογέννητου και θα δώσει οδηγίες εάν υπάρχουν προβλήματα βάρους ή σίτισης.

Ετοιμάστε τη λίστα ερωτήσεων για τον Παιδίατρο!

Ρωτήστε μας τί σας απασχολεί και μεις θα σας απαντησουμε με χαρά.

Η πρώτη εξέταση του νεογνού από τον παιδιατρο είναι από τα πιο αγαπημένα της παιδιατρικής ειδικότητας. Δεν έχει σημασία πόσες φορές έχω κάνει την πρώτη επίσκεψη σε νεογέννητο ,κάθε φορά είναι μοναδική, γιατί κάθε φορά νιώθω την αγάπη, τη χαρά και την ευτυχία που φέρνει ένα νέο μωρό. Για εσάς τους γονείς, η πρώτη επίσκεψη […]

Αλλεργίες

Ας τις εντοπίσουμε και ας τις θεραπεύσουμε!

Τι είναι οι αλλεργίες; Οι αλλεργίες είναι μη φυσιολογικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος σε πράγματα ή ουσίες που είναι γνωστές ως αλλεργιογόνα και είναι συνήθως αβλαβή για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό προκαλεί συμπτώματα που μπορεί να κυμαίνονται από απλά ενοχλητικά έως πιθανώς απειλητικά για τη ζωή. Τα πιο συνηθισμένα αλλεργιογόνα είναι ορισμένα τρόφιμα, η […]